CampREIS

hét Camping Registratie En Informatie Systeem

1

Aansprakelijkheid


Informatievoorziening

PythiaSoft spant zich in voor volledige, actuele en juiste informatie op deze site. PythiaSoft aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie op de website of voor schade die voortvloeit uit het bezoeken van de site.

Andere bronnen

De site van CampREIS bevat verwijzingen en hyperlinks naar andere sites. PythiaSoft is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. PythiaSoft geeft geen garantie en aanvaardt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal van deze sites of bronnen. PythiaSoft houdt zich niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het niet bereikbaar zijn van deze websites of bronnen.

Inhoud

Als u als betrokkene bezwaar heeft tegen het gebruik van informatie of foto’s op deze website kunt u dat kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze site of de inhoud daarvan kan een inbreuk opleveren op auteursrecht of regelgeving op het gebied van publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord.

Opmerkingen of vragen naar aanleiding van deze website kunt u doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Geïnteresseerd in CampREIS?

U kunt gratis een demo van CampREIS downloaden via de menukeuze "Demo & Aanschaf"- "Demo downloaden".