CampREIS

hét Camping Registratie En Informatie Systeem

1

Contact


Ontwikkeling

CampREIS wordt ontwikkeld door PythiaSoft. PythiaSoft ondersteunt en ontwikkelt softwarepakketten voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en dan met name voor de sector Toerisme, Recreatie en Sport. Alhoewel alle medewerkers binnen PythiaSoft volop van elkaars ervaring en expertise gebruik kunnen maken, zijn de service en ondersteuning van de verschillende softwarepakketten strikt gescheiden. Elke beroepsgroep heeft zijn eigen kenmerken en behoeftes. Door per beroepsgroep een toegewijd team beschikbaar te hebben, kan PythiaSoft maximaal aan de wensen van gebruikers tegemoetkomen. In de praktijk vertaalt zich dat naar een eigen website en helpdesk voor ieder product.

Service en ondersteuning

Bij PythiaSoft zijn we ons ervan bewust dat onze softwarepakketten bij de klant niet op de eerste plaats komen. Voor alle beroepsgroepen geldt dat de software van PythiaSoft een instrument is dat de bedrijfsvoering of de aandacht voor de gasten moet vergemakkelijken. Kortom, men moet er zo min mogelijk omkijken naar hebben. De service en ondersteuning van PythiaSoft zijn vanuit dat vertrekpunt opgezet: dienstbaar, vriendelijk en alert.
Voor eventuele meldingen of opmerkingen kunt u terecht op onze helpdeskpagina (na inloggen beschikbaar).

Kennis & Ervaring

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in applicatieontwikkeling en het implementeren van administratieve organisatieprocessen. De informatiesystemen worden in nauwe samenwerking met de gebruikersgroepen ontwikkeld. Door deze constructie is de inbreng vanuit de praktijk en de continuïteit van de producten gewaarborgd.

Bedrijfsinformatie

PythiaSoft
Platte Molendijk 11, 3194KE Hoogvliet Rotterdam
KvK-nummer: 56760639
BTW-nummer: NL001649557B07

U kunt ons ook rechtstreeks via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. benaderen.

Geïnteresseerd in CampREIS?

U kunt gratis een demo van CampREIS downloaden via de menukeuze "Demo & Aanschaf"- "Demo downloaden".