CampREIS

hét Camping Registratie En Informatie Systeem

1

Demo & Aanschaf


Geïnteresseerd in CampREIS?

U kunt gratis een werkende demo downloaden als u zich registreert. Ga daarvoor naar registreren. Na registratie verschijnt de extra optie  "Demo Downloaden" onder het menu "Demo & Aanschaf". Op deze pagina vindt u zowel de handleiding alsook de demoversie van CampREIS.

CampREIS aanschaffen?

CampREIS kost € 380,-- (excl. BTW), voor dat bedrag ontvangt u het volledige programma en heeft u recht op een jaar lang ondersteuning via mail of middels 'Hulp op Afstand' bij installatie en de inrichting et cetera.
Om CampREIS aan te schaffen dient u geregistreerd te zijn op deze website. Als u geregistreerd en ingelogd bent, verschijnt in het menu "Demo & Aanschaf" de optie "Bestellen CampREIS". Vul het bestelformulier in en klik op de knop "Bestellen met betalingsverplichting" als u een licentie voor CampREIS  wenst aan te schaffen. Ook buitenlandse ondernemingen kunnen CampREIS eenvoudig aanschaffen, men vult hiertoe het BTW-identificatienummer op het bestelformulier in en ontvangt een factuur voor intracommunautaire levering (BTW tarief van 0%) .

Helpdesk

Voor klanten die CampREIS hebben aangeschaft is er een helpdesk opengesteld. Hier kunnen gebruikers vragen stellen, maar natuurlijk ook zoeken in de kennisdatabase. Daarnaast kunnen op de helpdesk opmerkingen en wensen worden doorgegeven, waarmee in een volgende versie van CampREIS rekening gehouden kan worden.

Aanmelding

Nieuws

Zaterdag 22 mei 2021 is CampREIS versie 2.0.0.2 (servicerelease 2) uitgebracht.