CampREIS

hét Camping Registratie En Informatie Systeem

1

Wat heeft CampREIS u te bieden?


Snel overzicht op uw gasten.

Met CampREIS heeft u een goede kijk op uw gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld snel overzien of gasten reeds eerder geweest zijn. Het programma heeft zelfs een apart signaleringssysteem voor verjaardagen. Leuk als u uw campinggast op z'n verjaardag wilt verrassen.  

hoofdscherm kleinHiernaast ziet u het hoofdmenu van CampREIS.

Bestand

Opzet

Gasten

Rapportages

Koppelingen

Help

Het onderdeel "Help" is nu actief. Daarvan wordt het submenu getoond

Het  menu "Over CampREIS" van deze site volgt de menu-structuur van CampREIS, u kunt dus van alle onderdelen een indruk krijgen.

De foto die in de afbeelding wordt getoond kan eenvoudig worden aangepast en bijvoorbeeld worden vervangen door een foto van uw eigen camping. De iconen onder de foto geven respectievelijk het overzicht "Verjaardagen" voor personen die "vandaag" jarig zijn en het rechter icoon doet dit voor personen die "morgen" jarig zijn.

Professionele opslag van uw gegevens.

Alle gegevens die in CampREIS een rol spelen worden in een professionele DBMS opgeslagen. Er wordt gebruik gemaakt van de zeer betrouwbare, stabiele en snelle DataBase Management System (DBMS, database-omgeving) MySQL. Omdat er met computers altijd iets mis kan gaan,  wordt bij het afsluiten altijd gevraagd om een backup te maken (tenzij u die optie uit zet).

Nieuws

Vrijdag 27 maart 2020 is CampREIS serviceversie 1.9.5.1 (release 2020) uitgebracht.